So tirred..

HIGH SCHOOL It’s fun!

Min tredje dag på gymnasiet og min første rigtige dag! Det var slet ikke så slemt som jeg troede, vi lagde ud med Almen Sprogforståelse, så Engelsk, Dansk, (..i mit tilfælde) spansk og til sidst naturgeografi! Vores studietid begynder først til september og er ikke obligatorisk .. Så det er super skønt, at man engang imellem kan have “tidligt” fri.. 13.50…
Min klasse på Gym er Ipad klasse, så på et tidspunkt får vi en Ipad til brug i undervisningen! Wuhu!

Hvad mere skal jeg skrive om, jeg synes at det “vildeste” i mit liv der sker lige pt. det er gymnasiet.. Jeg er begyndt at “arbejde”  jeg er lektiehjælp 3 gange om ugen, hos genboens to drenge, som jeg synes er super skønt! 🙂 Dejlige drenge.

Jeg har sådan lyst til at poste nogle billeder, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal poste?
Jeg er begynd at være forholdsvis sund, jeg spiser sundt og varieret, og jeg er begyndt at løbe/cykle igen, samt jeg går fra stationen til min skole hver dag! 😉 Nu ved jeg hvad jeg kan poste et billede af!!!

 Det er den rute jeg går to gange om dagen!!
Samt denne her:

  Så 2 km går jeg hjem fra skole, og til/fra skole, så det er lækkert! Samt alt det jeg går på skolen og herhjemme! Min vægt er nede på 61 kg, så jeg har tabt mig et par kilo den sidste måned, det skønt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So tirred..