7 weaks left!

Photographing..

Jeg har haft en ‘a-kind-of’ ingenting weekend? Jeg har ikke rigtig lavet noget, jo været sammen med kæresten og kort på Snertinge kræmmermarked, men ellers ikke. Det har bare været en stille og rolig weekend, om lørdagen hyggede jeg med lørdags-gyser-film med min kæreste, da vi var alene hjemme, super hyggeligt!

Jeg sidder her og trøste-spiser Honey Coated Peanuts, efter jeg har sagt utallige gange til mig selv at jeg ikke gider det der “Jeg-har-ikke-noget-motiv-til-at-tage-billeder-af-så-jeg-fotograferer-haven” agtigt halløj, men jeg bliver ved med at tage mig selv i at sidde ude i haven, og tage billeder af ligegyldige ting, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal tage billeder af lige pt. det er død irriterende at have det sådan, for jeg elsker virkelig at tage billeder, det er noget af det bedste jeg ved! Men jeg er tom af idéer.. 🙁 Har   I nogen idéer til hvad jeg kan tage billeder af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 weaks left!