+

Lige nu sidder jeg og hygger på sofaen, tog lidt tidligere hjem fra skole i dag, da jeg er ved at blive godt syg – så jeg skulle lige skifte tøj, inden turen går ud til hesten :-).
Jeg sidder og hyggenygger med pebernødder og en Coca Cola, og overvejer lidt hvordan i hele hulen, jeg skal få lavet mit værelse – jeg skal have malet det hvidt endnu en gang, og så skal jeg på væggen ind mod mit Walk-In-Closet, have malet noget sort blomster værk på, for den er simpelthen så kedelig og hvid! 🙁

For et par dage siden fandt jeg ud af hvor jeg skulle holde jul i år, og det bliver hjemme hos min søde kæreste, hvor der i år bliver holdt stor familiejul – jeg glæder mig <3

Det er ligefør at det bliver værre og værre, at gå i gymnasiet, da sabbat år vækker mere interesse dag for dag, og hvor er det altså bare en stor beslutning, og jeg ved endnu ikke hvad jeg gør ….. Det er et stort spørgsmål, og jeg kan ikke vente til at se resultatet efter sommerferien!

Hvad skal I lave i dag bloggen?

denne her søde tøs, hun gør altså dagene på gym lidt lækre :-* Møssar, til min Sarah-mus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *