New in

right now

Lige nu ligger jeg i min seng og slapper af, med to af mine tre dejlige hunde. Jeg ligger i min kærestes tøj og min dyne dufter dejligt af ham.. Jeg savner ham. Men ser ham i morgen!
Jeg ligger og ser Dirch Passer portræt, og tænker tilbage på min barndom, hvor jeg elskede ham over alt på jorden – jeg er blevet opflasket med Dirch, så har set alle film med ham, og ser dem gerne igen. Så længe jeg husker, har jeg altid gerne ville være gift med ham, og samtidig være hans datter – jeg synes det er sjovt at tænke tilbage på .. Men hvem har ikke gerne ville være gift med Dirch Passer?
Jeg har faktisk flere jeg godt ville være gift med, eller det ville jeg da jeg var lille..  Dirch Passer, Ib Mossin & Ebbe Langberg! de har været mine helte, og redet de gamle film totalt!
Det var dengang, vores alle sammens kære Ib Mossin, spillede den højt elskede Peter, i de gamle far til fire film. Det var dengang, man glædeligt satte et VHS bånd i, når man skulle se film, uden at tænke over verdens situationen – dengang filmen startede hvor man sidst stoppede den!

Noget jeg aldrig glemmer, noget der kunne skræmme livet ud af mig, når det forbandt noget jeg elskede at se – Mummitroldene.
Jeg tror alle sammen har haft den periode, hvor Mummi, Mummifar, Mummimor, Lille My og alle de andre, var det aller bedste i ens liv. Og MUREN, hun var den værste – hun skræmte alle og enhver. Den dag i dag, gør hun mig bange… Jeg ville i hvert fald ikke bevæge mig i en skov, hvor hun befandt sig…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in