sorry

Halti – new in

Jeg er så heldig, at være ejer af en alt for skøn Labrador ved navn Bella, som snart fylder et år :’) min store pige..
og når vi er ude at gå, så .. har hun rimelig mange kræfter 😉 og når der så ligger sne og is på vejene, så er jeg altså ved at glide på røven, når hun hiver og trækker… og det er simpelthen ikke holdbart i længden, specielt ikke når hun bliver større og får flere kræfter.
så jeg har været ude og købe et næse-rem til hende, som hedder Halti. Hun har aldrig gået med andet end halsbånd, så det var aller første gang vi prøvede noget andet, og hun tog det super pænt – det var noget ubehageligt at have på snuden, men da hun først havde fundet ud af hvordan den virkede gik det som smurt, og jeg var ikke tæt på at glide, og jeg har ikke ondt i mine hænder da jeg kom hjem, efter vores lille gåtur – det er en mirakelmager! 😀

Hvis I derude, har problemer med at gå med jeres hunde, hvordan løser I det så? Har i tænkt jer at anskaffe jer sådan en her? Eller bruger I andre metoder? :-). Jeg købte denne her, til små 100 kr. hos vores lokale kennel, og det også ca. hvad prisen ligger hos supermarkeder imellem 100-150 kr! Det er et rent røverkøb!

HaltiIMG_4485det er til denne lille skid – som ikke er så lille længere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sorry