HAPPY BIRTHDAY!

04.02.13

Jeg er tom af ord.. Jeg er tom af følelser, men fuld af følelser på samme tid.. Jeg ved ikke hvor jeg skal placere mine ben, eller mine arme, jeg ved ikke hvad jeg skal tænke eller ikke skal tænke, jeg ved ikke hvad jeg skal føle eller ikke føle.. Jeg ved ingenting, jeg er bare tom.. Jeg tror at mine tårekanaler, har været tømt rigtig mange gange, indenfor de sidste 24 timer, og jeg tror de bliver tømt et par gange endnu.. Jeg er rigtig sentimental og har egentlig bare lyst til at begrave mig i mig selv, jeg har lyst til at tage hjem, og bare ligge mig i min seng, og tude brøle.. Jeg har lyst til at have lyst, men alligevel har jeg ikke lyst..
og det er er særlig grund til min frustration.. I går måtte jeg sige farvel, til min mest trofaste ven igennem 9 år.. Min vidunderlige hund, Mathilde måtte lade livet for kræftens pinsler, hun kunne ikke klare mere.. Så kl. ca. 16.30 tog hun sin sidste vejrtrækning, efter en lang kamp, mod kræften..  Jeg lå ved hende, igennem det hele, fra vi ventede på dyrlægen, når hun fik sin bedøvelse og når hun fik aflivningsmidlet, og da hun tog sin sidste vejrtrækning.. Jeg havde ikke lyst til at gå fra hende igen.. Hun var så rolig og fredelig at se på som hun lå der på gulvet, med hendes elskede pivedyr.. Hun var en rigtig stjerne. Hun var min stjerne, min trofaste ven, igennem 9 helt fantastiske år. Og det er så forfærdeligt at sige farvel til hende og jeg savner hende så ufatteligt meget… Hun betød.. betyder alverdens for mig!

det her er et af de aller sidste billeder der blev taget af min elskede prinsesse, på hendes sidste løbetur… :'(

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY!