QOUTE OF THE DAY #3 + XTRA

18fa5503128a8d33474d8ad43210-post_large And I’ve finally almost decided, whats going to happen with my future. I’m listening to my heart and I’ve chosen to follow my dreams. I need to convince my self, a little bit more. ‘Cause I know it’s for my own best, that I need to do what I want, and not what everybody else expects for me. Jeg vælger selv min egen skæbne. Jeg bryder den sociale arv.

Sygdommen har ramt mig, jeg har været syg de sidste par dage, og jeg hader det! I dag valgte jeg så at tænke på mig selv og blev hjemme fra skole. Jeg sov dog også til kl. 12, hvorefter jeg så bare har hygget nede i stuen med mine to skønne hunde. Der sker meget i mit liv lige pt. både gode men også dårlige ting, så jeg er rigtig frustreret, for tiden..

Jeg glæder mig ufatteligt meget til i morgen, hvor jeg forhåbentligt skal til møde, eller skal jeg til møde i næste uge – hvis der altså ikke kommer en masse ting i vejen. Et møde som I vil høre mere om, om et par måneder måske? Kan I væbne jer med tålmodighed så længe? For jeg er ved at dø af nysgerrighed, for at fortælle jer det! 😀

MinTicker.dk Ticker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *